Μελισσόγυρη

Είναι προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από διάφορα λουλούδια. Είναι η πλουσιότερη φυσική τροφή σε πρωτεΐνες, βιταμίνες ,απαραίτητα αμινοξέα, ορμόνες, ένζυμα και άλλα χρήσιμα συστατικά για την διατροφή μας. Βοηθάει στην διανοητική λειτουργία, ενισχύει τη συστολή της καρδιάς και έχει διουρητική δράση. Βελτιώνει την όρεξη γι αυτό συνιστάται ιδιαίτερα για περιπτώσεις αδυναμίας και εξασθένισης του οργανισμού ,κακού μεταβολισμού ,εντερικών ανωμαλιών ,ψύχωσης και νευρασθένειας καθώς και απώλειας μνήμης. Είναι πλούσια σε κιστίνη ένα αμινοξύ που επηρεάζει θετικά την τριχοφυΐα και το χρώμα των μαλλιών αλλά και σε ρουτίνη , η όποια αυξάνει την αντίσταση των τριχοειδών αγγείων, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες.

Βασιλικός πολτός

Είναι μια κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγίκους αδένες των νεαρών εργατριών μελισσών. Βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρευματικών αρθρίτιδων στο γερασμένο και ταλαιπωρημένο οργανισμό, ενώ βρίσκει και μεγάλη εφαρμογή στην παιδιατρική βοηθώντας παιδιά με αναιμία, πνευμονία βακτηριακές λοιμώξεις. Βελτιώνει τη διάθεση, αυξάνει την ικανότητα για εργασία ,και βοηθά άτομα να αποκτήσουν μεγαλύτερη διανοητική και σωματική δύναμη. Έχει μικροβιοκτόνες και αντισηπτικές ιδιότητες ενώ συμβάλλει σημαντικά στις γυναίκες στη γαλακτοπαραγωγή μετά τη γέννα και βοηθά στους άντρες να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή. Χρειάζεται απαραίτητα ψυγείο και οι παραγγελίες γίνονται κατόπιν συνεννοήσεις από το κατάστημα.

Μέλι Πορτοκαλιάς

Το Μέλι Πορτοκαλιάς... ειναι πολυ θρεπτικο και πλουσιο σε βιταμιν c, ιχνοστοιχεια,τα οποια εχουν αντισηπτικη δραση,βοηθουν σε φλεγμονες,εναντια στο βηχα. Το μελι πορτοκαλιας φημιζεται για τις καλλυντικες του ιδιοτητες και για την αγχολυτικη και καταπραυντικη του δραση.Συμβαλλει στην αντιμετωπιση της ημικρανιας.Ειναι πολυ γλυκο,αρωματικο,ευγεστο,ελαφρυ και ιδιαιτερα ανοιχτοχρωμο μελι. Παραγεται τους μηνες Απριλιο - Μαιο και ο χρονος κρυσταλλωσης κυμαινεται απο 1 εως 3 μηνες.

Μέλι Κουμαριάς

Συλλέγεται από την άνοιξη, έχει χαρακτηριστικά πολύ υπόπικρη γεύση για απαιτητικούς καταναλωτές, έντονο σκουροχάλκινο άρωμα και η κρυστάλλωσή του πραγματοποιείται πολύ γρήγορα.

Μέλι Καστανιάς

Συλλέγεται από το νέκταρ και τις μελιτώδεις εκκρίσεις της καστανιάς αρχές Ιουνίου - Ιουλίου. Ιδιαίτερο και μοναδικό για τις ιδιότητες του με έντονη γεύση και χρώμα, πιπεράτη γεύση, λιγότερο γλυκό από τα άλλα μέλια και με ελαφριά πικρή επίγευση.